Uusi lenkkeily mp3-soitin hankintaan

Jatkan taas postauksessa samalla linjalla kuin viimeksi mp3-soitin vertailua koskevan jutun kanssa, eli en esittele enää kaupallisia tuotteita.Uutta soitinta lähdin taas miettimään ollessani lenkillä viime maanantaina. Tällöin juoksin napit korvilla ilman, että näistä kuului ensimmäistäkään laulua.

No vika selvisi kyllä jo lenkin loppuvaiheessa, kun muistin tyhjentäneeni koko soittimen musiikit, jotta sain siirrettyä suuren videotiedoston sen mukana. Näin usein tosiaan tulee lenkillä käytyä, ettei muista lenkillä käyttämäni soittimen olevan tyhjä 😀

Idea kuitenkin heräsi jo lenkkeillessä alkumatkasta, ja punnitsin erilaisia vaihtoehtoja. Isoa mp5-soitinta en voi ostaa pelkästään, koska tällainen on mahdollisimman kömpelö lenkillä. Päädyinkin vaihtoehtoon, että ostan nyt jonkun mp5-soittimen ja sen lisäksi jonkun pienemmän lenkille sopivan mp3-soittimen.

Kirjoittelen taas valintojen maailmasta tulevaisuudessa!

Mainokset

~ Kirjoittanut mapy88 : helmikuu 25, 2010.

2 vastausta to “Uusi lenkkeily mp3-soitin hankintaan”

  1. Saatanpa tietää erään lenkille sopivan perus-Mp3-soittimen. Hintaa sillä on noin 10 euroa ja soittimessa on nipsupidike, jolla se pysyy varmasti mukana. Soitin on myös pienikokoinen.

  2. Mitä toisinta meinasit? Laitoin yhden kappaleen Diel Beat -mp3-soittimen tilaukseen. Teen siitä sitten analyysia kestävyydenkin kannalta tänne.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: