MP3-, MP4- ja MP5-soittimien vertailu

Koodailin joulun aikoihin sivuston, jossa on helppo verrata erilaisia mp3-soittimia sekä videotoistoon kykeneviä mp4- ja mp5-soittimia. MP3-soitin vertailun kautta on helppo verrata erilaisten soitinten ominaisuuksia. MP3-soitin vertailu löytyy osoitteesta:

http://mp3-soittimet.maenpaa.biz/vertailu

Vertailun kautta voit valita kerrallaan kaksi kannettavaa video- tai musiikkisoitinta verrattavaksi toisiinsa. Valittavana on erilaisia mp-soittimia: MP3, MP4 ja MP5. Valitut soittimet näytetään vierekkäin taulukossa. Taulukosta on helppo vertailla soitinten ominaisuuksia: mitat, akku, ääniformaatit, videoformaatit, tallennuskapasiteetti, hinta.

Vertailu kannattaa, kun etsit itsellesi tietynlaista soitinta. Vertailemalla löydät halvimman mieltymyksesi täyttävän mp3-soittimen.

Vertailemalla pureudut myös syvemmällä halvempienkin soittimien ominaisuuksiin. Yleensähän kalliita brändituotteita pidetään hyvinä, mutta monesta halvasta mallistakin löytyy täysin vastaavat ominaisuudet. Näet mp3-soitin vertailussa myös soittimien kuvat, joten voit helposti verrata näiden ulkoasua toisiinsa. Monet halpavalmistajat tekevät soittimia, joiden muotoilu on vähintäänkin yhtä tyylikästä kuin Applen Ipodeissa.

Mainokset

~ Kirjoittanut mapy88 : tammikuu 14, 2010.

Yksi vastaus to “MP3-, MP4- ja MP5-soittimien vertailu”

  1. […] lenkkeily mp3-soitin hankintaan Jatkan taas postauksessa samalla linjalla kuin viimeksi mp3-soitin vertailua koskevan jutun kanssa, eli en esittele enää kaupallisia tuotteita.Uutta soitinta lähdin taas […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: