Sandisk MP3-soitin arvostelu

sandisk-sansa-express

Jo parisen vuotta sitten Clasohlsonilta ostettu halpa MP3-soitin on edelleen elossa. Tuo soitin on merkiltään ja malliltaan Sandisk Sansa Expres, ja hintaa sillä oli parisen vuotta sitten reilusti alle 50 euroa. Hinta on 1GB:n musiikkisoittimessa pysynyt edelleen alhaalla, ja nykyään samaisesta mallista saa 2GB:n versiota halvalla. Sansa Express MP3-soittimeen voi liittää micro SD -muistikortin, jolloin tallennuskapasiteettia saa lisättyä reilusti.

micro sd -muistikorttipaikka

micro sd -muistikorttipaikka

Mielenkiintoiseksi kyseisen MP3-soittimen tekee se, että se on halpa, ja toimii edelleen. Kyseistä musiikkisoitinta on testattu niin pakkasessa, auringossa kuin myös sateessa. Se on monet kerrat pudonnut taskusta tai kastunut lenkkeillessä, mutta toimii edelleen.

Muodoiltaan Sansa Express -mp3-soitin on tyylikäs ja sopivan kokoinen, jolloin se mahtuu huomaamattomasti taskuun. Ohjelmiston päivittämällä soitin toimii myös FM-radiona. Alkuperäinen mikrofooni ei ole mitenkään järin hyvä, mutta soittimeen pystyy tallentamaan selvää puhetta, kunhan puhuu suoraan mikrofoniin. Kaiken kaikkiaan Sandisk Sansa Express -mp3-soitin on hyvä perusmusiikkisoitin hintaisekseen.

Sansa Expressin ominaisuudet

  • tallennuskapasiteetti: 1-2GB
  • audiotiedostot: MP3, WAV, WMA
  • puheen tallennus
  • ekvalisaattori
Mainokset

~ Kirjoittanut mapy88 : maaliskuu 29, 2009.

Yksi vastaus to “Sandisk MP3-soitin arvostelu”

  1. […] Sansa Express mp3-soittimen esittelyvideo Tässä postauksessa näet Youtubesta bongatun Sandisk Sansa Express MP3-soittimesta tehdyn esittelyvideon.  Kyseessähän on tyylikäs ja halpa MP3-soitin, jota […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: